Cleaning Care Products International

AL 15 JAAR UW PARTNER VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN OP HET GEBIED VAN REINIGING, BESCHERMING EN ONDERHOUD!

CCP International BV, of in de volksmond CCPI, is al ruim 15 jaar ontwikkelaar en producent van hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten. CCPI biedt applicatiebedrijven, actief in onder andere de schoonmaak-, gevelonderhoud,- en bouwbranche, een uitgebreid scala innovatieve oplossingen aan. Onze oplossingen worden ontwikkeld geproduceerd conform ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen. Dat betekent dat milieuaspecten en effecten bewust zijn afgewogen en geborgd.

CCPI beschikt over een zeer ruime praktijkervaring in het leveren van tailormade oplossingen voor vrijwel alle ondergronden en type projecten. Door onze bredere kijk op reinigings-, en conserveringsuitdagingen, voortkomend uit de dagelijkse praktijk en onze technische knowhow, zijn wij in staat om per project of probleem een maatwerkoplossing te verzorgen. Daarbij zorgt de hoge kwaliteit van de toegepaste ingrediënten in onze producten, voor een duurzamere werking en daardoor voor een optimaal resultaat.

De oplossingen van CCPI komen voort uit ons streven naar het ontwikkelen van innovatieve, veilige, minder milieubelastende en waar mogelijk emissie neutrale reinigings- en conserveringsproducten. Daarnaast speelt de mate van gebruiksvriendelijkheid een bijzonder grote rol binnen de ontwikkelingen in onze R&D-afdeling.

Cirkel van kwaliteit en innovatie

Het fundament van CCPI als organisatie is, naast het aanbieden van een totaalconcept aan producten, vooral de aanwezige technische knowhow waardoor er vrijwel altijd een passende oplossing wordt geboden voor de gestelde probleemstelling! CCPI werkt graag projectmatig en oplossingsgericht om zo samen met haar partners bevredigende resultaten te behalen. Een mooi voorbeeld hiervan is ons unieke CCPI Conditiescore Systeem.

CCPI heeft een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan. Door enerzijds kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden en anderzijds de drang om vernieuwende oplossingen te ontwikkelen is innovatie een van de belangrijkste kernwaarde binnen CCPI. CCPI tracht hiermee haar verantwoordelijkheid te nemen om zo de kwaliteit van de gehele branche naar een hoger niveau te brengen. Dit doen wij tevens door het geven van cursussen, hiermee trachten wij de kennis bij onze partners op een hoger niveau te brengen wat uitendelijk leidt to betere resultaten.

Als flexibele partner zijn wij in staat om in te springen op de nieuwste ontwikkelingen en daarbij tevens oog te hebben voor maatwerkoplossingen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar innovatieve, veiligere en milieuvriendelijkere grondstoffen om toe te passen binnen ons huidige pakket of voor het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Hierbij tracht CCPI samen met haar partners vooruitstrevend te zijn binnen de markt.

Download onze brochure

coatingskozijn
vensterbankrooster

Wij zijn een trotse gecertificeerde dealer van CCPI Producten.

www.cleaningcareproducts.com