Dibo

De vraag van onze klant staat telkens voorop in onze ontwikkeling. Hoe kunnen wij met ons aanbod reinigingsmachines en systemen helpen jouw doelstellingen te verwezenlijken?

Hygiëne en een schone, frisse werkplek horen daar onlosmakelijk bij. Maar ook het plezier van de gebruiker, de kostenaspecten en ons micro- en macromilieu. Met die instelling ontwikkelt en bouwt DiBO aan machines die hun werk perfect doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen. Want, hoewel de kwaliteit van onze producten in onze ogen vanzelfsprekend is, hebben de prestaties van de machines onze continue aandacht. Innovatieve technologie die schoner en duurzamer is, design dat praktischer en ergonomischer is, motoren die stiller zijn of systemen die krachtiger reinigen.

Telkens, samen met jou op zoek naar een reinigingsmachine die beter is. Onze high tech-productieomgeving, onze vakkundige mensen en een scherp oog op de markt, vormen de basis van deze ‘groene brigade’. En dat is een schone zaak.

Daarom kies ik voor DiBO

Wij produceren reinigingsmachines en -systemen van DiBO-kwaliteit. Ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik.

  • Betrouwbaar: eigen R&D en fabricatie met 40 jaar ervaring
  • Advies: onze experts begeleiden u van a tot z
  • Krachtig: ongekende prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden
  • Kwalitatief: radiaalpompen in alle hogedrukreinigers
  • Oerdegelijk: alleen duurzaam materiaal, zoals RVS
  • Milieuvriendelijk: branderketels met een zo laag mogelijke uitstoot en een zo hoog mogelijk rendement
  • Gebruiksvriendelijk: eenvoudige en overzichtelijke bediening
  • Maatwerk: producten volledig aangepast naar wens van de klant
  • Veilig: zorgeloos werken met de hoogste beveiliging
  • ISO-gecertificeerd: garantie voor kwaliteit en klanttevredenheid

#CleanGREEN!

De kenmerkende groene kleur van de DiBO reinigingsmachines zet het bedrijfsmotto “#CleanGREEN! … for a cleaner and greener world” kracht bij. Groen symboliseert de energiezuinige en milieubewuste manier waarop DiBO ontwikkelt, produceert, onderneemt en steeds de nieuwste technologieën toepast op onze reinigingsmachines, met een hart voor mens én natuur. Groen als in een groen licht dat nog meer toegankelijk en uitnodigend is voor onze klanten. Waardoor we nog beter naar hen kunnen luisteren en van hen kunnen leren om zo steeds een hoge kwaliteit, lange levensduur en betere ergonomie te blijven nastreven op de ontwikkeling van onze reinigingsmachines.

DiBO-CleanGreen-logo.png?mtime=20170308160526#asset:4432

Wij zijn trotse wederverkoper van het merk DIBO, wij werken samen met een partner zodat wij zowel verkoop kunnen bieden en onderhoud kunnen verzorgen.

www.dibo.com