Nilfisk

NILFISK GROUP

Toonaangevende wereldwijde leverancier

Het bedrijf is opgericht vanuit een visie om wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen en Nilfisk past zich al meer dan honderd jaar aan de veranderende behoeften van markten en klanten aan met innovatieve producten en oplossingen. Met een wereldwijd verkoopteam en bewezen verkoopkanalen hebben we over de hele wereld sterke en waardevolle klantrelaties en partnerschappen opgebouwd en we streven ernaar voorop te lopen op het gebied van technologische vooruitgang om nu en in de toekomst in de behoeften van klanten te voorzien.

Op dit moment biedt Nilfisk een uitgebreid assortiment eersteklas schoonmaakproducten en een vertrouwd service-aanbod aan de professionele markt. Onze belangrijkste productlijnen zijn vloerreinigingsapparatuur, stofzuigers en hogedrukreinigers en een breed scala aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld.

MISSIE

Wij maken wereldwijd duurzame reiniging mogelijk om de kwaliteit van leven te verbeteren

STRATEGIE

Toekomstige kansen benutten

Met onze strategie “Nilfisk Next” kunnen wij gebruik maken van toekomstige kansen en de voordelen van nieuwe technologieën. Nilfisk Next bestaat uit vier duidelijk gedefinieerde strategische pijlers.

Updated Strategy Scropped

De vier strategische pijlers bepalen een duidelijke richting voor de toekomstige ontwikkeling van Nilfisk. De pijlers vormen de basis van een aantal belangrijke transformaties die de komende jaren in de hele organisatie zullen worden geïmplementeerd. Transformaties waarvan klanten en medewerkers profiteren en die ervoor zorgen dat we onze visie van toonaangevend intelligent schoonmaken realiseren om bedrijfsprocessen van onze klanten slimmer te maken.

MIJLPALEN BEDRIJF

Potentieel van technologie in de geschiedenis

Zoals in onze tijdlijn te zien is, zetten we ons al sinds 1906 in om innovatieve schoonmaakoplossingen op de markt te brengen waarmee we ons bedrijf willen laten uitgroeien tot de leider in de industrie.

ERVAAR AUTONOME SCHOONMAAK

Uw autonome koers met Nilfisk versnellen

Dit zijn de Liberty SC50 en Liberty SC60 autonome schrobzuigmachines

Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met een aantal van de meest vooraanstaande ontwikkelaars van autonome technologie, en helpen uw schoonmaakpersoneel meer te doen door de meest tijdrovende taken met minder moeite en meer impact uit te voeren. Van magazijnen en vliegvelden met veel verkeer, tot scholen en supermarkten, de Liberty SC50 en SC60 maken het eenvoudig om vloeren op ieder moment van de dag schoon en veilig te houden, helemaal zelf.

Intuïtief programmeren, eenvoudig bedienen en traceerbare prestatiegegevens zijn dé kenmerken van de Liberty-machines, waardoor u ze eenvoudig kunt opnemen in uw schoonmaakroutine en de productiviteit kunt verhogen met minimaal toezicht. Al die denkkracht wordt ondersteund door dezelfde betrouwbare, toonaangevende schoonmaaktechnologie van Nilfisk die u in onze handmatige oplossingen aantreft.

Dus als u klaar bent voor een intelligentere hygiënestandaard, dan zijn de Liberty SC50 en SC60 klaar voor u.

Wij zijn trotse partner en oficail dealer van alle producten die vallen onder de NILFISK GROUP.

www.nilfisk.com