Over ons

Schoonmaak Groothandel Dordrecht is een nieuwe frisse wind die over de Drechtsteden waait. Wij zijn een team die bestaat uit meer dan alleen de kennis van de winkel, namelijk de praktijk waar het allemaal gebeurt. In feite is Schoonmaak Groothandel Dordrecht voor u het verlengstuk op gebied van interieurverzorging, glas en gevelonderhoud, vloeronderhoud en overige specialistische reiniging. Wij zijn er voor de zakelijkmarkt om de bedrijven te ondersteunen en voorzien van de juiste producten en adviezen om projecten zo efficiënt en zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij zien ons zelf ook als uw service station. U kunt bij ons terecht voor het tanken van osmosewater maar ook voor het uitvoeren van kleine reparaties zoals een tuckerpole pomp die niet goed meer draait of een telescopische was steel die ingekort moet worden zodat uw organisatie snel verder kan. Het jaarlijks keuren van ladders, keukentrappen, rolsteigers en valbeveiliging is verplicht zodra u werkzaamheden verricht in opdracht voor een klant. Schoonmaak Groothandel Dordrecht is in bezit van diverse keurmeester papieren en kan uw klimmateriaal keuren volgens codering. (NEN2484 / NEN1004, NEN 818, EN 361 en EN 363) Heeft u veel klimmaterieel dat u liever wenst op locatie te laten keuren? Geen enkel probleem, wij maken graag een afspraak met u en keuren dan ook waar u wenst op locatie.

Als (klein)ondernemer kan het best moeilijk zijn om een potentiele klant binnen te halen. Met de juiste werkkleding die voldoen aan alle CE normeringen heeft Schoonmaak Groothandel Dordrecht de perfecte werkkleding voor de schoonmaakbranche. Een goed aangekleed persoon toont immers een professionele houding en is vaak het halve werk om goed beslagen ten ijs te komen. Mocht dit immers gelukt zijn, hoe en waar begin je aan een opdracht die al snel te groot kan zijn om alleen uit te voeren. Schoonmaak Groothandel Dordrecht beschikt niet alleen over de kennis en kunde maar ook over de juiste werkmaterialen. Denk hierbij aan het huren van schrobmachines, waterstofzuigers, tapijtreinigers en normale stofzuigers. Daarnaast beschikken wij ook over diverse hogedruk machines met stoomreiniging functie. Als of dat nog niet genoeg is kunnen wij ook kamersteigers en een 25 meter hoogwerker ter beschikking stellen met een ingebouwde tuckerpole systeem! Kortom, niet alleen de producten, kennis en kunde maar ook het werkmaterieel wat u misschien net even te kort komt bij een opdracht.

Wij hopen u graag van dienst te zijn en zien u graag in onze winkel!

Team Schoonmaak Groothandel Dordrecht

© Copyright - Schoonmaak Groothandel Dordrecht