Taski

Al meer dan 65 jaar biedt TASKI innovatieve producten om uw gebouw schoon te houden op een professionele manier. Bewezen methodes, vernieuwende producten en deskundig advies voor het reinigen en onderhouden van al uw vloeren, sanitair en complete werkomgeving. Als onderdeel van Diversey, draagt TASKI bij aan het elke dag beschermen en verzorgen van mensen.

TOTAALOPLOSSINGEN

Sanitair hygiëne, vloeronderhoud of interieurreiniging: voor iedere toepassing binnen gebouwenonderhoud biedt Diversey met TASKI een totaaloplossing op maat. Wij stemmen producten, hulpmaterialen, doseersystemen en werkmethoden nauwkeurig op elkaar af. U bereikt een optimaal reinigingsresultaat en bespaart meteen op uw integrale kost. Daarnaast ondersteunt TASKI uw medewerkers met heldere instructies, trainingen en werkplannen en maakt hun werk efficiënter, veiliger en aangenamer.

OPEN

Wij luisteren naar uw wensen en nemen de tijd om uw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in te spelen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Meedenken en het continue aanbrengen van vernieuwingen die het leven en de business van onze klanten gemakkelijker en winstgevender maken is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken met u samen om uw verwachtingen, én die van uw klanten, te overtreffen, elke dag, overal.

INNOVATIE

Innovatie is een belangrijke pijler binnen onze bedrijfsvoering. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe, effectieve en efficiënte oplossingen te vinden die voldoen aan uw behoeften. In overeenstemming met deze toewijding introduceren wij elk jaar belangrijke innovaties.

Een paar voorbeelden van baanbrekende producten zijn: Quatto Select® en SmartDose doseersystemen, ProSpeed MT/MC vloerafwerkingsystemen, TASKI® schrobzuigmachines en Clax® efficiënte textielreinigingsprogramma.

www.taski.nl